Wilgermain – Aquafortis Eau de Parfum 100 ml – Citrus Unisex

 180,00

Olfactorische familie: citroenachtig, bloemig, waterig
Topnoten: Boeddha handessence uit India, Petit Grain citroenessence uit Italië, Calabrische bergamothartessentie
Hartnoten: sanbac jasmijn absolute uit India, amberboombloesem Scenttrek, lavendel absolute uit Frankrijk
Basisnoten: vetiver-hartessentie, Indiase zedoary-essentie, Toscaanse iris-absolute, exclusieve Givaudan-productie
Definitieve frisheid, vervoerend, vrolijk en exclusief, geleverd door citrusessences van superieure kwaliteit en een klein ondeugend vleugje iris en vetiver.

Artikelnummer: 2108963 Categorieën: ,

Barcode: 8436587660078

Beschrijving

Ik kan zeggen dat ik de zoon van een citrusboom ben! Toen ik opgroeide in Mexico, keek mijn slaapkamerraam uit op een binnenplaats waar zelfs vandaag nog een citroenboom en een bittere sinaasappelboom gedijen. Mijn jeugd was doordrenkt met de geur van deze bomen: het gebladerte, de tere takken, de bloemen en natuurlijk de vruchten zijn extreem geparfumeerd. Voor deze compositie wilde ik mijn diepe liefde voor citrus uitdrukken door middel van een extreem ingewikkelde topnoot die kan worden omschreven als een anamorfose van hesperidische noten: de piek van citroenen, de elegantie van bergamot, de zoetheid van sinaasappels, de bloemige noten. fruitige mandarijnen, allemaal samen in harmonie. Bovendien bespeur ik altijd een vleugje iris in bepaalde soorten mediterrane sinaasappelen, dus deze gedachte bracht me ertoe om naar dit aroma te snakken met “the real deal”: absoluut ultrazuivere iris uit Florence, versterkt met de beste kwaliteit essentie van vetiver.

Algemene inlichtingen

Er zijn nog geen vragen.